Copyright is broken.

UPDATE: The link below has updated. Appears that the law he quotes wouldn't apply. As such this "article" I've written below is pretty much bullshit. I'm leaving it up because it's good practice to admit your wrong, and be able to change your mind. Silly me!



This is Brilliant.

The twin daughters of George W Bush made him a mix tape for Father's Day. This guy breaks down what that means - which to summarise is that they've broken "17 U.S.C. §504(c)(2) (2006)" for each track on there. At $150,000 a pop.

Will the RIAA sue them?

Will High Fidelity get banned?

The Law doesn't work. Things need to change.

3 comments:

xumeiqing said...

20161109meiqing
air jordan retro
birkenstocks
canada goose sale
oakley sunglasses
kobe shoes
coach outlet store
cheap jordans
ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet online
cheap uggs

replicahorlogesnederland said...

Ik ben echt blij met de replica horloges nederland kwaliteit van dit horloge. Replica Breitlings neiging zo slecht in kwaliteit deze dagen te zijn en lijken niets op de echte uurwerken. De Quartz (op batterijen) mechanisme aan de binnenkant bleek tot nu toe zeer nauwkeurig en betrouwbaar te zijn. De achterkant van de behuizing gravures zijn ter plekke en de klembandje die zeer goed gekloneerd. Ik denk dat iedere Breitling replica liefhebber zeer tevreden met het uiterlijk en het gevoel van dit horloge zal zijn.

Ik ben replica horloges breitling blij om deze met u te delen want het is één van de mooiste Breitling imitatiehorloges ik de laatste tijd heb gezien en dit is zeker een keeper. Geniet van de foto's en laat me weten wat je ervan vindt.

Omdat het een allemaal volledig gepolijst glanzend replica horloges rolex dat is aan de sportieve kant ook. Ik denk dat het appelleert aan een goede leeftijd en ik pakte hem al een paar keer. Het is een leuke slijtage dat is zeker en het ziet er goed uit. Ik zou zelfs zo ver gaan en zeggen dat het er beter uitziet op keer dan de Bentley modellen, maar dat is mijn mening.

Daisy Lowe said...

I was very pleased to find this web-site. I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Click Here
Visit Web